AMSS: Na Horgošu zadržavanja oko 90 minuta

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Na Horgošu zadržavanja oko 90 minuta

Poslednji dan školskog raspusta donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj pre svega unutar gradova, na glavnim putevima u Srbiji i onim koji prolaze ka Hrvatskoj i Mađarkoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pojačan saobraćaj očekuje se i na autoputevima ka Hrvatskoj i Mađarskoj granici i moguća su duža zadržavanja na graničnim prelazima.

Upozorava se na oprez zbog najavljenih većih padavina posle podne i u toku noći.

Prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije zadržavanja su oko 90 minuta. Vozači se pozivaju da koriste alternativne prelaze Kelebiju ili Bački Breg.

Pojačan saobraćaj očekuje se i na prelazima Batrovci, Gradina, Preševo i Gostun, gde su trenutno zadržavanja do 30 min.

Danas se na kružnoj stazi kod Poslovnog centra "Ušće" održava kružna auto trka kružne trke "Nagrada Beograda - Ušće 2018".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj unutar gradova i na putevima ka Hrvatskoj i Mađarskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2018

Poslednji dan školskog raspusta donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj pre svega unutar gradova, na glavnim putevima u Srbiji i onim koji prolaze ka Hrvatskoj i Madarkoj, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Pojačan saobraćaj očekuje se i na autoputevima ka Hrvatskoj i Mađarskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.