AMSS: Mokri kolovozi usporavaju saobraćaj

Izvor: Beta, 22.Okt.2021, 07:43

AMSS: Mokri kolovozi usporavaju saobraćaj

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju mestimično mokri kolovozi, kiša i usporen saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Magla smanjuje vidljivost na jugu i jugoistoku Srbije, a naročito u Grdeličkoj klisuri.Posle podne očekuje se veći promet pa je na deonicama gde su u toku radovi moguća usporena vožnja.Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu 420 a na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcima tri sata, a na Šidu dva sata.   //

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMSS: Mokri kolovozi usporavaju saobraćaj

Izvor: Danas, 22.Okt.2021

 Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju mestimično mokri kolovozi, kiša i usporen saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.