AMSS: Mogući problemi u saobraćaju zbog pljuskova

Izvor: B92, 23.Jun.2016, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Mogući problemi u saobraćaju zbog pljuskova

Beograd -- AMSS je saopštio da će mogući pljuskovi s grmljavinom u velikoj meri otežavati saobraćaj i savetovao vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima vozila se zadržavaju najduže 30 minuta.

Danas će početi radovi na sanaciji puta na Petrijevskoj raskrsnici, u mestu Petrijevu, te će saobraćaj biti potpuno obustavljen, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Od 22. juna, na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arilje - Visoka, u naselju Kruščica, izvode se radovi na redovnom održavanju i ojačavanju kolovozne konstrukcije.

Na auto-putu E-75 kroz Beograd, od 22:00 do 06:00 časova obavljaće se radovi od petlje "Lasta" do skretanja za Novi Sad, u oba smera, koji će trajati do 27. juna.

Kako se navodi u saopštenju, u toku su radovi na deonici Mokranje - Veljkovo, pa će do 25. juna, u intervalu od 07.00 do 18.00 časova, doći do obustave saobraćaja.

Do ponedeljka, 27. juna, nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na auto-putu E-80, Niš-Dimitrovgrad-granica Bugarske, na deonici od Čiflika do Staničenja.

Uprava saobraćajne policije saopštila je da je na putevima u Srbiji evidentirana 91 saobraćajna nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, a 51 povređena. U Beogradu je zabeleženo 40 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 12 osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.