AMSS: Moguća poledica, vozačima se savetuje oprez

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Moguća poledica, vozačima se savetuje oprez

U jutarnjim i večernjim časovima danas na putevima u Srbiji zbog mraza može biti poledice zbog čega iz Automoto saveza Srbije (AMSS) vozačima savetuju oprezniju vožnju.

Iz AMSS navode da poslednji jesenji dani donose najkraće prisustvo dnevne svetlosti, a česta magla dodatno stvara probleme pa je vožnja zahtevnija, a opasnost za volanom veća.

Magle ima na prevojima timočke i negotinske krajine, ali je moguća i pored Dunava, kao i na putevima pored reka i kanala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Vojvodini.

Iz AMSS upozoravaju da se u vreme velikih slava i praznika saobraćaj osetno pojačava na svim putevima, a posebno u jutarnjim i popodevnim takozvanim "špicevima" kada je u saobraćaju više vozila.

Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije, zadržavanja su oko tri sata, a ta kategorija vozila, takođe na izlazu iz Srbije, čeka oko dva sata i na prelazu Gradina sa Bugarskom.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na srpskim graničnim prelazima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.