AMSS: Mestimično vlažni kolovozi, saobraćaj slabog intenziteta

Izvor: Beta, 26.Apr.2020, 08:28

AMSS: Mestimično vlažni kolovozi, saobraćaj slabog intenziteta

Na putevima u Srbiji kolovozi su vlažni mestimično u zapadnim i centralnim krajevima, a očekuje se da će zbog zabrane kretanja saobraćaj biti slabog intenziteta, saopštio je Automoto savez.AMSS upozorava na mestimično smanjenu vidljivost u jutranjim i večernjim satima zbog magle i sumaglice na putevima pored reka i u kotlinama.Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a zbog radova i obustava na pojedinim deonicama saobraćaj može biti usporen ili preusmeren na alternativne putne pravce.Granični prelazi zatvoreni su za promet putnika dok za teretna vozila na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Vlažni kolovozi i smanjena vidljivosti u zapadnim i centralnim krajevima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2020

Na putevima u Srbiji kolovozi su vlažni mestimično u zapadnim i centralnim krajevima, a na putevima pored reka i u kotlinama očekuje se smanjena vidljivost zbog moguće pojave magle i sumaglice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Zbog radova i obustava na pojedinim deonicama saobraćaj može...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.