AMSS:  Gužve na granici, najduža kolona ka Mađarskoj

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Gužve na granici, najduža kolona ka Mađarskoj

Na graničnim prelazima Srbije i Mađarske često dolazi do formiranja dužih kolona vozila, čekanja mogu biti višesatna, a vreme zadržavanja je često promenljivo, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS).

Teretna motorna vozila čekaju oko dva sata na ulaz u Hrvatsku kod Batrovaca, dok su na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 50 minuta, a na izlazu oko pola sata.

Na prelazu Preševo na ulaz u Srbiju čeka se oko sat, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izlazu oko 45 minuta.

Na granici sa Crnom Gorom, na prelazima Jabuka i Špiljani zadržavanja su do 30 minuta, na prelazu Gostun na ulazu u zemlju čeka se oko 45 minuta, a na izlazu do pola sata.

Na svim ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, ali AMSS upozorava da se zbog očekivanog pojačanog saobraćaja vozačima preporučuje korišćenje manjih graničnih prelaza.

Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", na stanicama za naplatu putarine nema zadržavanja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.