AMSS: Duge kolone i zadržavanja na granicama pred početak vikenda

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Duge kolone i zadržavanja na granicama pred početak vikenda

Vozače u Srbiji, zbog velikog broja turista, tokom popodneva očekuju duge kolone i zadržavanja na graničnim prelazima i glavnim putnim pravcima u zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila na Preševu čekaju do 30 minuta u oba smera, a na Batrovcima sat vremena.

Na Gradini prilikom izlaska iz Srbije putnička vozila čekaju do 50 minuta, dok je za ulaz u zemlju zadržavanje do 30 minuta.

Putnička vozila koja izlaze iz Srbije na Bajakovu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << čekaju do 60 minuta.

Na Horgošu je čekanje do 30 minuta za putnička vozila koja napuštaju zemlju, dok je prilkom ulaska u Srbiju zadržavanje do 40 minuta.

Putnička vozila na prelazu Gostun zadržavaju se do sat vremena prilikom izlaska i 20 minuta prilikom ulaska u Srbiju.

Za teretna motorna vozila koja izlaze iz Srbije, zadržavanje na Batrovcima je tri sata, na graničnom prelazu Šid dva sata, a na prelazu Sremska Rača sat vremena.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.