AMSS: Dobri, prolećni, uslovi za vožnju

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 07:27

AMSS: Dobri, prolećni, uslovi za vožnju

Beograd -- Još nekoliko radnih dana pre prvomajskih i uskrašnjih praznika donose dobre i prave prolećne uslove za vožnju, uz očekivano pojačani intenzitet, kažu iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlaz iz zemlje na Batrovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čekaju tri sata, na Kelebiji dva, a na Horgošu 90 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teretna vozila čekaju na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021

Prema najavama meteorologa u večernjim satima moguća je pojava slabe kiše na putevima u severnim krajevima zemlje, dok se ostalim putnim pravcima očekuje dobra prohodnost...AMS savetuje opreznu vožnju, kao i na pojedinim deonicama na kojima se saobraćaj odvija usporeno zbog radova...Podsećaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.