AMSS: Dobra prohodnost puteva

Izvor: Beta, 09.Dec.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Dobra prohodnost puteva

Saobraćaj u Srbiji odvija se danas nesmetano a prohodnost puteva je dobra, iako se popodne očekuje pogoršanje vremena pa samim tim i uslova za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Na naplatnim rampama nema čekanja, a putnička vozila granične prelaze prolaze bez zadržavanja, dok kamioni samo na Horgošu mogu očekivati zadržavanje od oko šest sati.Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potrebna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.Takodje, na odredjenim deonicama zabranjeno je saobraćanje kamiona s prikolicom i šlepera.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

GUŽVE NA GRANICI: Kamioni na mađarskoj granici čekaju do pet sati, na hrvatskoj do tri

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2018

Kamioni na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju oko pet sati na izlaz iz zemlje, dok na prelazu Kelebija sa istom državom čekaju do dva sata Kamioni na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju oko pet sati na izlaz iz zemlje, dok na prelazu Kelebija sa istom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.