AMSS: Članski paket za besplatnu pomoć na putu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Članski paket za besplatnu pomoć na putu

Auto moto savez Srbije pozvao je danas građane da iskoriste zimsku akciju i od 12. do 28. februara, po promotivnim cenama, postanu vlasnici Super članske kartice i ostvare besplatne usluge i uštede u zemlji i Evropi.

Kako je navedeno, članovi Auto moto saveza Srbije tako će za samo 1.800 dinara godišnje, ako na putovanju dođe do kvara vozila ili saobraćajne nezgode, pozivom broja 1987 Operativnog centra AMS S iz zemlje ili inostranstva imati potpuno besplatno popravke kvarova >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji se mogu otkloniti na putu ili, ukoliko to nije moguće, prevoz vozila do servisa, ali i prebivališta vozača.

Sa Super članstvom građni stiču pravo i na besplatno šlepovanje u slučaju kvara do čak 140 kilometara, dok je u slučaju saobraćajne nezgode, kako u Srbiji, tako i u Evropi, kilometraža neograničena.

U saopštenju se navodi i da se mogu iskoristiti četiri popravke vozila na putu u Srbiji, kao i 20 odsto popusta na šlepovanje pri isteku kilometara predviđenih paketom.

Iz AMS S-a navode da Super članska kartica omogućava članovima i dobijanje pravnog saveta, refundaciju troškova hotelskog smeštaja i prevoza u slučaju saobraćajne nezgode, kao i kredit za popravku automobila ili prevoz članova porodice, po garanciji.

Kako je istaknuto, AMS S svojim članovima obezbeđuje i značajne popuste u okviru sistema "Show your card".

Iz tog saveza ističu i da je dovoljno da korisnici pokažu svoju Super člansku karticu i ostvare značajne popuste na skoro 28.000 prodajnih mesta širom Evrope, u hotelima, motelima, restoranima, rent-a-kar agencijama, muzejima, galerijama ili turističkim atrakcijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Članski paket za besplatnu pomoć na putu

Izvor: Studio B, 12.Feb.2015, 09:16

Auto moto savez Srbije pozvao je građane da iskoriste zimsku akciju i od danas pa do 28. februara, po promotivnim cenama, postanu vlasnici Super članske kartice i ostvare besplatne usluge i uštede u zemlji i Evropi...Kako je navedeno, članovi Auto moto saveza Srbije tako će za samo 1.800 dinara...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.