AMSS: Čekanja na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji

Izvor: Beta, 16.Maj.2021, 08:49

AMSS: Čekanja na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji

Na graničnim prelazima Horgoš putnička vozila jutros čekaju na izlaz iz zemlje oko dva sata, a na Kelebiji oko sat vremena, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu oko sat i po, i na Batrovcima oko sat, dodaje se u saopštenju.Uslovi za vožnju su nestabilni, uz čestu kišu i jače pljuskove, pa AMSS upozorava vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje izmedju vozila.Na putevima kroz stenske useke i u brdskim krajevima mogući su odroni, a oprez je neophodan i zbog stanja kolovoza, jer voda prekriva eventualna oštećenja.U poslepodnevnim časovima očekuje se pojačan saobraćaj u zonama gradova, a u toku su i radovi na brojnim deonicama pa su mogući kraći zastoji i usporeniji promet vozila.Zbog redovnih pregleda opreme i sistema u tunelima sutra od 11.00 do 18 časova saobraćaj će biti dvosmeran kroz levu cev tunela Predejane, a u utorak od 9.00 do 17.00 u tunelu Manajle.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobili na granici s Mađarskom čekaju do tri sata

Izvor: Danas, 16.Maj.2021

Automobili na graničnom prelazu Horgoš sa Madjarskom na izlaz iz zemlje čekaju tri sata, dok na prelazu Kelebija sa istom državom čekaju oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.