AMSS: Čekanja na granicama do 50 minuta

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Čekanja na granicama do 50 minuta

Beograd -- Putnička vozila na granicama čekaju do 50 minuta, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

Na izlazu iz zemlje na prelazu Preševo čeka se 50 minuta, dok na Gostunu autobusi i automobili čekaju 45 minuta. Nema zadržavanja na naplatnim rampama u Srbiji.

Iz AMSS navode da će danas u Srbiji biti prave letnje temperature, koje će se u najtoplijem delu dana kretati i do 35 stepeni.

Kako navode, toplo vreme doprinosi povećanom broju dvotočkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na putevima, pa treba obratiti pažnju na njih, jer su teže uočljivi.

AMSS upozorava i da su na većini puteva prisutni putari koji rade na popravci kolovoza ili izgradnji novih deonica, te da vozači moraju da prilagode vožnju uslovima na putu, a posebno treba obratiti pažnju na bezbednost putara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čekanja na granicama od 10 do 60 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019

I ovog popodneva saobraćaj je umerenog inteziteta bez dužih zadržavanja na putevima sa vremenskim prilikama koje su pogodne za putovanje u ovom delu dana...AMS vozačima savetuje da budu oprezni u vožnji da poštuju saobraćajne propise i prate određenu saobraćajnu signalizaciju na deonicama gde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.