AMSS: Bez zastoja na prioritetnim putevima, potreban oprez zbog klizavog kolovoza

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Bez zastoja na prioritetnim putevima, potreban oprez zbog klizavog kolovoza

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je večeras da kiša koja pada u pojedinim krajevima zemlje uslovljava mokre kolovoze, dok magla i dalje smanjuje vidljivost na području Kopaonika, te je neophodno da vozači smanje brzinu i prilagode je uslovima puta.

"Vanrednih prekida i zastoja na prioritetnim putnim pravcima nema, ali svakako na nešto usporeniju vožnju treba računati na deonicama na kojima su radovi u toku", navodi AMSS i dodaje da čekanja na naplatnim rampama nema, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dok zadržavanja za automobile na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.AMSS navodi da se na ulazu i izlazu iz Madjarske često formiraju duže kolone i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na srpskim graničnim prelazima.

AMSS podseća da vlažni kolovozi produžavaju ;zaustavni put vozila, čime se i rizik od saobraćajnih nezgoda povećava.

Takođe AMSS, podseća i da kraj radne nedelje donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj kako na gradskim ulicama, tako i na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Nema zastoja u saobraćaju uprkos kiši i mokrim kolovozima

Izvor: Blic, 15.Dec.2017

Zbog kiše, koja pada u pojedinim krajevima Srbije, kolovozi su mokri, dok magla i dalje smanjuje vidljivost na području Kopaonika, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vanrednih prekida i zastoja na prioritetnim putnim pravcima nema, ali svakako na nešto usporeniju vožnju treba računati na deonicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.