AMSS: Bez smetnji u saobraćaju

Izvor: B92, 19.Maj.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Bez smetnji u saobraćaju

Beograd -- Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, bez zastoja i vanrednih prekida.

Veća opreznost u vožnji neophodna je pri nailasku na deonice puteva, gde su zbog radova aktuelne izmene u saobraćaju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS navodi da su od danas do 29. maja, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, u trajanju od 15 do 30 minuta, moguće povremene obustave saobraćaja na državnom putu IB reda broj 23. na deonici Međuvršje-Ovčar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << banja zbog radova u okviru redovnog održavanja na zaštiti od nestabilnih kamenih kosina.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

AMSS upozorava da će vozačima biti potrebno više strpljenja i strogo poštovanje ograničenja u brzini uz prilagođenu vožnju prema uputstvima novo-postavljene odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Zbog radova na sanaciji kolovoza danas i sutra, u periodu od 07:00 do17:00 časova, biće izmenjen saobraćaj na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75), na deonici od petlje Bubanj Potok do petlje Dobanovci, u oba smera.

Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila na deonicama gde se izvode radovi.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

AMSS apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Bez smetnji večeras u saobraćaju

Izvor: Blic, 19.Maj.2016

Povoljne vremenske prilike omogućavaju večeras nesmetano odvijanje saobraćaja, bez zastoja i vanrednih prekida, ali je veća opreznost u vožnji neophodna pri nailasku na deonice puteva, gde su zbog radova aktuelne izmene u saobraćaju, saopštio je Auto-moto savez Srbije...AMSS navodi da su od danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.