AMSS: Apel vozačima da koriste manje prelaze

Izvor: 24sata, 23.Avg.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Apel vozačima da koriste manje prelaze

Na graničnim prelazima Srbije vreme čekanja varira, od četrdesetak minuta na Gradini do nekoliko sati na Batrovcima zbog povećanog broja automobila koji ulaze i izlaze iz zemlje, a nadležni apeluju na vozače da koriste manje prelaze.

Na Batrovcima ka Hrvatskoj, na izlazu iz zemlje se čeka više sati dok se na ulazu u Srbiju iz Bugarske, na prelazu Gradina čeka oko 40 minuta, rekla je  Marija Tasić iz Operativnog centra.

Ona je navela, i da se na Horgošu, po >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << najnovijim podacima na izlaz iz zemlje ka Mađarskoj čeka oko 40 minuta a na Kelebiji oko sat vremena.

"Zbog velikog broja vozila na putevima vreme čekanja na glavnim graničnim prelazima se menja iz sata u sat i zato apelujemo na vozače da koriste manje prelaze", rekla je ona.

Prema njenim rečima, povećane frekvencije saobraćaja i na pojedinim naplatnim rampama je dovela do manjih zastoja - od 20 do 30 minuta.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.