AMERIKANCI PRVI PUT PROBALI SRPSKA JELA, SNIMAK POGLEDALO 4 MILIONA LJUDI: Za burek rekli da je DELIŠES, a onda su probali sarmu, MI OVAKO NEŠTO NEMAMO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 08:07

AMERIKANCI PRVI PUT PROBALI SRPSKA JELA, SNIMAK POGLEDALO 4 MILIONA LJUDI: Za burek rekli da je "DELIŠES", a onda su probali sarmu, "MI OVAKO NEŠTO NEMAMO" (VIDEO)

Taksista iz Srbije iz odveo na ručak.
Dvojica Amerikanaca seli u taksi u Los Anđelesu i nabasali na Milana! Pitali ga ko je, odakle je i otkud on u Americi a on im u vožnji ispričao svoju životnu priču.
Kaže, on i žena venčali se 1987. i rešili da na medeni mesec odu malo u Ameriku, da obiđu i vide. Dopalo im se, veli, pa rešili da ostanu još malo. I tako malo-pomalo, ona ostane trudna, utom počeo i rat u Jugoslaviji i kud će, šta će odluče da ostanu.
Milan je inače iz Crne Gore, a kako im je objasnio sve je to nekada bila Jugoslavija. Ukratko im je ispričao i kako je počeo rat u nekadašnjoj zajedničkoj zemlji, a kad su se provozali i čuli priču, poveo ih je u tipični...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.