AMERIKANCI IPAK PRIZNALI: Iran prilikom bombardovanja povredio 11 američkih vojnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANCI IPAK PRIZNALI: Iran prilikom bombardovanja povredio 11 američkih vojnika!

Navodno, vojnici imaju potres mozga.

Centralna komanda američke vojske potvrdila je da je prilikom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana povređeno 11 vojnika Oružanih snaga SAD.

Prethodno je tu informaciju objavio portal "Difens van", pozivajući se na neimenovane izvore iz američke vojske.

Kako je preneo daj portal, pripadnici američke vojske u najvećem broju slučajeva žalili su se na potres mozga, zbog čega su ih i evakuisali u medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centre u Kuvajtu i Nemačkoj.

Ubrzo nakon što je "Difens van" objavio taj članak oglasio se i predstavnik Centralne komande američke vojske (Centkom) Bil Erban, koji je rekao da se očekuje da ti vojnici uskoro budu vraćeni u Irak.

Podsetimo, Iran je bombardovao američke baze u Iraku 8. januara kao odgovor na ubistvo iranskog generala Kasema Sulejmanija.

Prema zvaničnim podacima, koje je izneo predsednik SAD Donald Tramp, među stradalima nije bilo američkih vojnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAD potvrdile da je povređeno 11 vojnika tokom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana

Izvor: Vostok.rs, 17.Jan.2020

Centralna komanda američke vojske potvrdila je da je prilikom bombardovanja američkih baza u Iraku od strane Irana povređeno 11 vojnika Oružanih snaga SAD.. Predstavnik Centralne komande američke vojske Bil Erban, rekao je da se očekuje da ti vojnici uskoro budu vraćeni u Irak. Iran...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.