Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:27

AMERIKANAC PROVEO U SRBIJI 3 MESECA! Toliko mu se svidelo da sada svaki dan plače od tuge za njom: "HVALA VAM BRAĆO SRBI ZA SVE!" (VIDEO)

Planira novu posetu Srbiji.
Kao veliki ljubitelj Srbije, srpske istorije i našeg naroda, Amerikanac koji se nedavno, nakon tromesečnog boravka u Beogradu vratio u svoj rodni grad, priznao je koliko mu nedostaje Srbija i koliko zapravo umesto američkog mašta o srpskom snu.
Aron Palasios iz Filadelfije se nakon provedenih par meseci u Beogradu vratio kući. Međutim, kako svakodnevno ističe u svojim videima na društvenim mrežama, čini se da mu Srbija i Beograd već uveliko nedostaje.
- Vratio sam se u Filadelfiju i nedostaje mi Beograd svaki dan. Dva dana sam ovde i već mi sve nedostaje. Bio sam u Beogradu tri meseca i za to vreme nisam previše razmišljao o svom iskustvu tamo....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.