AMERIKA VOLI TRAMPA! Država se raspada pod Bajdenom, gotovo sve ankete ukazuju na JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 18:13

AMERIKA VOLI TRAMPA! Država se raspada pod Bajdenom, gotovo sve ankete ukazuju na JEDNO

Zahuktava se...

Favorit na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp samouvereno vodi u sedam takozvanih sving država, od kojih u velikoj meri zavisi ishod izbora 2024. godine, prenosi Foks njuz, pozivajući se na novo istraživanje Blumberga i Morning konsulta.

Prema rečima TV voditeljke Laure Ingram, nema mesta čuđenju: Amerikanci vide šta su Sjedinjene Države postale pod Bajdenom.

U Viskonsinu, gde milijarderi troše ogromne količine novca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Džoa (Bajdena), Tramp vodi sa razlikom od pet odsto. U Pensilvaniji - pažnja! - On je tri posto ispred. U Nevadi, gde vladaju demokrate i gde je sve za demokrate, Tramp slama Bajdena: prednost od čak osam procentnih poena. Ista stvar u Džordžiji. Tramp osvaja Severnu Karolinu za deset odsto. U Mičigenu – sa pet odsto. U Arizoni je tri posto ispred - kazala je ona.

Ona ističe da ljudi više vole Trampa.

- Sve ankete to pokazuju - rekla je Laura Ingram.

Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.