AMERIKA SE NIŠTA NE PITA Tramp žestoko udario na Makrona: Ovaj ludi svet puca po šavovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 09:53

"AMERIKA SE NIŠTA NE PITA" Tramp žestoko udario na Makrona: Ovaj ludi svet puca po šavovima

Bivši predsednik SAD je u intervjuu imao samo reči hvale za kineskog predsednika.

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je za Foks Njuz da se predsednik Francuske Emanuel Makron "ulagivao" kineskom predsedniku Si Đinpingu tokom nedavne posete ovoj azijskoj zemlji.

- Ovaj ludi svet puca po šavovima, a SAD se ništa ne pitaju. Moj prijatelj Makron je završio u Kini, ulaguje se predsedniku Si Đinpingu u Kini, sve u redu - rekao je Tramp, prenosi "Politiko".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Predsednik Si je izuzetan čovek. Da po celom Holivudu tražite čoveka koji bi igrao njegovu ulogu, ne biste ga našli - naveo je on.

Tramp je u intervju nazvao predsednike Rusije i Kine najpametnijim ljudima, osvrnuo se i na diverzije na gasovode "Severni tok".

- Ne želim da stvaram neprijatnosti našoj zemlji i zato neću odgovoriti. Mogu da kažem ko to nije uradio - Rusija - rekao je on.

Tramp je rekao i da su SAD mogle da sarađuju sa Rusijom na obostranu korist, da nije bilo neosnovane istrage o navodnom ruskom mešanju u izbore 2016. godine od strane demokrata.

- Imao sam veoma dobre odnose sa Putinom. Ali, bilo je veoma teško zbog lažne istrage o Rusiji - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.