AMERIKA NA IVICI STRAŠNOG GRAĐANSKOG RATA: Prekretnica između ulaska u pakao borbe ili povlačenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 00:22

AMERIKA NA IVICI STRAŠNOG GRAĐANSKOG RATA: Prekretnica između ulaska u pakao borbe ili povlačenja (FOTO)

​Dalio je ocenio da su SAD još uvek u "strašnom finansijskom stanju"

Američki milijarder, osnivač investicione kompanije "Bridžvoter asošijejts" Rej Dalio napisao je na Tviteru da su Sjedinjene Američke Države na ivici građanskog rata.

- Verujem da smo na ivici strašnog građanskog rata (kao što sam opisao u seriji 'Menjanje svetskog poretka'), gde smo na prekretnici između ulaska u pakao borbe ili povlačenja da bismo zajedno radili na miru i prosperitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je Dalio.

Back in February, I said I wanted a president who could “bring together our country to face our challenges in a more united and less divisive way.” (1/6)

— Ray Dalio (@RayDalio) January 24, 2021

Dalio je istakao da je pitanje da li će to postići predsednik i obe stranke i dodao da lepe reči i dobar duh nisu dovoljni.

- Ljudi će morati da se slože o 'pravljenju kolača'i kako ga podeliti, a to će zahtevati revolucionarne promene - napisao je milijarder.

I believe we are on the brink of a terrible civil war (as I described in The Changing World Order series), where we are at an inflection point between entering a type of hell of fighting or pulling back to work together for peace and prosperity... (3/6)

— Ray Dalio (@RayDalio) January 24, 2021

 i da su i dalje "užasno podeljene", ali je dodao da mu se svidelo ono što je čuo od predsednika Bajdena na inauguraciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.