AMERIČKI POLITIKOLOG POHVALIO POSTUPKE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić nije samo u mislima sa građanima, već nešto konkretno preduzima u teškoj situaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 17:52

AMERIČKI POLITIKOLOG POHVALIO POSTUPKE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić nije samo u mislima sa građanima, već nešto konkretno preduzima u teškoj situaciji

Vučić je prilikom obraćanja rekao da je jedna od mera razoružanje Srbije. 

Srbiju su u roku od dva dana zadesila dva velika masakra, koja su potresla srpski narod, jer je među stradalima najviše bilo nedužne dece. Povodom ove dve tragedije predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio jutros i, pored najavljenog zapošljavanje policajaca, najavio je i druge mere, a sve u interesu Srbije i njenog mira.

– Vlada će doneti zaključak, kojim se nalaže niz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << procedura. Da pripermi izmene i dopune zakona o oružju i municiji, kojim bi se pooštrili uslovi za držanje kratkog oružja. Ne pričam o lovačkom oružju. Svi koji imaju oružje, proći će reviziju. Izvršićemo veliko razoružanje Srbije. Kazne će biti gotovo dvostruke - rekao je Vučić.

Nakon obraćanja predsednika oglasio se i Ian Bremer, uticajni američki politikolog koji je napisao na Tviteru da kada se dese ovakve tragedije, vlast u Srbiji nije samo u mislima i molitvi zajedno sa građanima, već nešto konkretno preduzme i uradi.

Ovo je prevedeno u duhu našeg jezika, jer ne može drugačije da ima značenje koje mu je namenio autor. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.