AMERIČKI MEDIJI BRUJE: Prigožin viđen na samitu u Sankt Peterburgu, evo sa kim se sastao

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 15:22

AMERIČKI MEDIJI BRUJE: Prigožin viđen na samitu u Sankt Peterburgu, evo sa kim se sastao

Pre nešto više od mesec dana, borci "Vagnera", izveli su neuspešnu pobunu u Rusiji.

Osnivač ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin navodno je primećen na marginama rusko-afričkog samita u Sankt Peterburgu, objavio je CNN.

On se, navodno, na marginama samita sastao sa jednim afričkim zvaničnikom, prenosi CNN, pozivajući se slike objavljene na društvenim mrežama.

Pre nešto više od mesec dana, borci "Vagnera", izveli su neuspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobunu u Rusiji koja je obustavljena nakom dogovora između ruskog predsednika Vladimira Putina i Prigožina, u kojem je posredovao beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko.

Nedavno je objavljeno da je Prigožin 19. jula registrovao društvo sa ograničenom odgovornošću "Concord Management and Consulting" u Belorusiji, a zvanična informacija je objavljena u Jedinstvenom državnom registru pravnih lica i fizičkih lica Ministarstva pravde Belorusije.

Osnovna delatnost preduzeća je "upravljanje nekretninama".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.