AMERIČKI HELIKOPTERI I PADOBRANCI IZNAD JUŽNE MITROVICE! Hitno se oglasio KFOR, počinje u narednim danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 14:34

AMERIČKI HELIKOPTERI I PADOBRANCI IZNAD JUŽNE MITROVICE! Hitno se oglasio KFOR, počinje u narednim danima

Zbog bezbednosnih razloga, očekuje se da će saobraćaj na putu koji se nalazi pored lokacije za obuku biti periodično obustavljan.

U narednim danima, američki kontingent raspoređen u okviru Regionalne komande KFOR Istok izvešće vazdušno-desantnu vežbu na otvorenom polju kod sela Polac u opštini Južna Mitrovica.

U uvežbavanju statičnog skoka učestvovaće padobranci iz sastava Nacionalne garde SAD i američki helikopter iz baze Bondstil Task Force >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s ciljem da se održe specifične sposobnosti vazdušne jedinice, saopštio je KFOR.

Zbog bezbednosnih razloga, očekuje se da će saobraćaj na putu koji se nalazi pored lokacije za obuku biti periodično obustavljan tokom izvođenja vežbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Američki vojnici u akciji na Kosovu i Metohiji

Izvor: B92, 21.Avg.2023

U narednim danima američki kontingent raspoređen u okviru komande KFOR Istok izvešće vazdušno-desantnu vežbu na otvorenom polju u opštini Južna Mitrovica...Vežba će se održati kod sela Polac...U uvežbavanju statičnog skoka učestvovaće padobranci iz sastava Nacionalne garde SAD i američki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.