AMBASADOR, POLITIČAR I SPORTISTA DELILI ISTU DEVOJKU! Jedna dobila i posao u državnoj firmi! Ispovest makroa Mihajla Maksimovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 12:42

AMBASADOR, POLITIČAR I SPORTISTA DELILI ISTU DEVOJKU! Jedna dobila i posao u državnoj firmi! Ispovest makroa Mihajla Maksimovića!

Makro Mihailo Maksimović nakon priznanja pred Višim sudom u srpskoj prestonici da je posredovao u prostituciji ne prestaje da šokira javnost detaljima koje svakodnevno iznosi u javnost

.

Kako je rekao, u knjizi je pokušao da objasni različitost devojaka koje se odlučuju na ovaj posao.

- Ja sam pokušao da opišem različitosti devojaka. Imala je jedna sa dva završena fakulteta. Ne možemo da ih generalizujemo, hteo sam u knjizi sve da prikažem. Elena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojka koja je imala završena dva fakulteta i jedna je od najinteresantnijih u kjnizi.

- Kad sam se našao sa njom, mislio sam da je skrivena kamera. Dva fakulteta, pristojno obučena, elokventna. Htela je da ode korak dalje. Bila je pratnja mnogim ličnostima, sada je sa svojim verenikom, skrasila se. Ona je jedna od retkih devojaka koja je imala strategiju u tom poslu.

Političar našao konkubini posao u državnoj firmi

Mihajlo objašnjava da je bilo i onih koji su svoje devojke zapošljavali.

- Jedan političar je našao svojoj konkubini mesto u državnoj firmi. I to u jakoj firmi, reč je o "Pametnici". Ona je odlazila na posao, i znala je taj posao, ali eto, zanimljivo je kako je došla do tog posla.

Mihajlo ističe da ima doritelja koji znaju čime im se deca bave.

- Neki roditelji potajno znaju da im se ćerke bave tim poslom, ali ne žele dapričaju o tome. Postoje i oni roditelji koji znaju čime im se deca bave. Jako mali broj devojaka je nateran na to. Znam devojke koje nikada nisu imale problem u svom poslu, koje su uživale u svom poslu.

Mnogi klijenti ne žele da dele svoje devojke, ali bilo je i onih koji nisu znali za to. Čak su jedan političar, ambasador i sportista delili jednu istu devojku.

- Obično bogati ljudi ne žele da dele svoje devojke. Devojke koje su radile posao, odlazile su kod više različitih klijenata. Ne vole muškarci da čuju da je bila kod jednog, ili da ide kod drugog. Elena je odlazila kod nekoliko bitnih i uticajnih ljudi. Jedan ambasador, političar i sportista su delili jednu devojku, a da to uopšte nisu znali - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.