ALJBINA HOĆE DA RUŠE NJEGOVI! Krvoproliće u lažnoj državi, Haradinajeva stranka traži da se Kurti HITNO skine s vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 23:44

ALJBINA HOĆE DA RUŠE NJEGOVI! "Krvoproliće" u lažnoj državi, Haradinajeva stranka traži da se Kurti HITNO skine s vlasti

Albanci se sukobljavaju jedni s drugima
Predsednik poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Besnik Tahiri rekao je da će ta stranka na skupštinskoj raspravi rezolucijom zatražiti od vlade prištinskog premijera Aljbina Kurtija da podnese ostavku, prenosi "Telegrafi".
- Svi dosadašnji parametri dokaz su da su se stekli svi uslovi da vlada završi mandat ostavkom, odnosno predlogom za razrešenje, koji je predložila ABK. Nakon ostavke ili smene vlade, skupštinu Kosova treba raspustiti - navodi se u predlogu ABK, odnosno stranke Ramuša Haradinaja.
ABK najavljuje da će poslanici te stranke tražiti održavanje sednice skupštine.
- Pored ovog suštinskog predloga,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.