ALBANSKI TERORISTI UPALI U POŠTU U BANJSKOJ: Namerno uništavanje svega što je srpsko na Кosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 11:58

ALBANSKI TERORISTI UPALI U POŠTU U BANJSKOJ: "Namerno uništavanje svega što je srpsko na Кosovu i Metohiji"

Napad se dogodio u noći između 24. i 25. septembrav

Javno preduzeće "Pošta Srbije“ saopštilo je da je u toku prethodne noći, između 24. i 25. septembra došlo do upada albanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj, pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.

- Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Кurtija svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Кosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini - navodi se u saopštenju koje je, pre svega, upućeno, korisnicima opštine Zvečan, selo Banjska, na Kosovu i Metohiji

S obzirom na da JP „Pošta Srbije“ trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima, da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.