ALBANSKA MAFIJA raširila KANDŽE: Tresu tlo Evrope, a niko da im STANE NA PUT! Hoće da OSVOJE ZAPAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANSKA MAFIJA raširila KANDŽE: Tresu tlo Evrope, a niko da im STANE NA PUT! Hoće da OSVOJE ZAPAD!

Prema informacijama u Francuskoj je primećen rast aktivnosti koje sprovodi albanska mafija na tlu te države

Prema navodima albanska mafija je sve prisutnija u Francuskoj, a njene mreže su naročito aktivne kad je reč o provalnim krađama, drogi i krijumčarenju migranata.

Albanski mafijaši se nadaju da će jednog dana imati koristi od eventualnog pristupanja Albanije Evropskoj uniji kako bi u Francuskoj još više razvili svoje aktivnosti.

Prema nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljenom dokumentu francuskog Ministarstva pravde, a koji je pre svega zasnovan na radu specijalizovanih međuregionalnih jurisdikcija, problem je veliki.

U izveštaju administrativne službe francuskog Ministarstva stoji da albanofoni kriminalci dolaze iz Albanije, sa Kosova i iz Makedonije ili već žive u zapadnoj Evropi, a njihovo prisustvo pojačano je od 2010. godine.

Oni su se, navodi se u dokumentu, najpre aktivirali u pariskom regionu, u oblasti Overnj-Rona-Alpi, kao i duž istočnih granica zemlje odakle raspolažu posrednicima u susednim zemljama - Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj.

- U Francuskoj, te grupe su u svojim prestupima koncentrisane na tri glavna sektora: provalne krađe, drogu i krijumčarenje migranata, pri čemu su krađe u porastu od 2013 - zaključuje se u dokumentu.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.