ALBANCI VODE KOZE DA SKAČU PO SRPSKIM GROBOVIMA: Scene koje će vas razbesneti - ništa im nije sveto! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 20:59

ALBANCI VODE KOZE DA SKAČU PO SRPSKIM GROBOVIMA: Scene koje će vas razbesneti - ništa im nije sveto! (FOTO)

Meštanin Gračanice B.I. koji je jutros obišao grob svoje majke na novom gračaničkom groblju na Padalištu zatekao je krdo krava i koza, koje je prema njegovim rečima na pašu izveo Albanac, najverovatnije iz okolnih mesta, prenosi Medija centar.

- Zatekao sam užasan prizor, koze skaču po grobovima, krave takođe, pasu travu kao da su na nekoj livadi. Groblje je inače ograđeno, ali je taj Albanac najverovatnije otvorio kapiju da uđu. Kada sam ga pitao zašto je tu pustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoku, na albanskom mi je rekao da će ih izbaciti. Otišao sam sa groblja da ne bih izazvao neki incident, jer sam bio pod velikim stresom - rekao je on za Medija centar.

Slučaj je prijavio direktoru Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladici Trajkoviću koji ga je uputio na Odeljenje inspekcije.

- Pošto je danas nedelja, sutra ću prijaviti inspekciji i policiji - naveo je on.

Sahrane na novom groblju u Gračanici obavljaju se već nekoliko godina, jer na starom groblju više nema slobodnih mesta.

Parcelu za novo groblje obezbedila je opština Gračanica koja je i obezbedila sredstva za uređenje groblja i izgradnju pratećih objekata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.