ALBANCI U PANICI ZBOG MOGUĆEG POVRATKA SRPSKE VOJSKE NA KOSMET! Pometnja u Prištini, oglasio se ministar odbrane privremenih vlasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 18:23

ALBANCI U PANICI ZBOG MOGUĆEG POVRATKA SRPSKE VOJSKE NA KOSMET! Pometnja u Prištini, oglasio se ministar odbrane privremenih vlasti

Hitno se oglasio putem društvenih mreža.

Ministar odbrane privremenih prištinskih institucija Armend Mehaj reagovao je povodom najave najviših zvaničnika Srbije da će podneti zahtev za povratak srpskih snaga bezbednosti na KiM i te izjave ocenio kao nastavak politike Slobodana Miloševića, dodajući da tzv. Kosovo ima mnogo muškaraca i žena koji služe domovini.

- U koordinaciji sa našim saveznicima, mi smo za mir i dijalog, ali smo isto tako opredeljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za odbranu i bezbednost - napisao je Mehaj na Fejsbuku.

Dodao je da će vlada tzv. Kosova, svi organi vlasti i bezbednosne institucije sprovoditi mere u "skladu sa zakonom i obavezom koju imaju prema građanima, bez obzira na etničku pripadnost".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.