ALBANCI SE RADUJU: Srbin iz zloglasne jedinice ROSU tukao pištoljem mladića srpskog porekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 15:51

ALBANCI SE RADUJU: Srbin iz zloglasne jedinice ROSU tukao pištoljem mladića srpskog porekla

Petroviću oteto službeno oružje

Policijski inspektorat lažne države Kosova suspendovao je sa dužnosti srpskog policajca Zorana Petrovića koji je pre nekoliko dana u Severnoj Mitrovici iz ličnih razloga fizički napao mladića neimenovanog mladića koji je takođe srpskog porekla.

Do suspenzije je došlo "nakon dodatnih dokaza do kojih je došao Policijski inspektorat", a suspendovanom policajcu je oduzeto službeno oružje.

Petrović je 4. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u centru grada udario mladića, takođe srpske nacionalnosti, pištoljem po glavi, a oružje je opalilo. Pripadnik Rosu, Srbin iz Severne Mitrovice, koji je bio u civilu i van dužnosti, pištolj je upotrebio želeći da reši nerašćišćene odnose u vezi sa tučom u tom gradu prethodnih dana.

Pripadnik specijalne jedinice policije lažne države Zoran Petrović uhapšen je zajedno sa još petoricom osumnjičenih na severu Kosova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.