ALBANCI SE GRUPIŠU I KREĆU: Počinje napad na Makedoniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI SE GRUPIŠU I KREĆU: Počinje napad na Makedoniju!

Nastavljaju da se okupljaju

U gradu Struga u kome žive isključivo Albanci, organizuje se prijem dobrovoljaca iz Albanije koji su spremni na nasilje u Makedoniji.

Prethodno, u javnosti se pojavila informacija kako su Albanci krenuli iz Tetova ka Skoplju, te da su komandiri policije albanske nacionalnosti dobili nalog da se u punoj opremi jave u DUI odnosno, u mesna sedišta ove albanske partije.

Podsetimo, u makedonskom Sobranju odvija se istinska drama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su građani, nakon što je parlamentarna većina izabrala Talata Džaferija za predsedavajućeg parlamenta, upali u zgradu. U tom incidentu, povređen je lider SDSM Zorana Zaev i potpredsednik te stranke Damjan Mančevski, a teže je povređen poslanik Alijanse za Albance, Zijadin Sela, javili su tamošnji mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.