ALBANCI KAMENOVALI SRBINA NA ĐURĐEVDAN: Novinaru preprečili put automobilom - onda je usledio HOROR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 10:30

ALBANCI KAMENOVALI SRBINA NA ĐURĐEVDAN: Novinaru preprečili put automobilom - onda je usledio HOROR!

Novinar je dodao da mu je uskraćena sloboda kretanja i da je ponižen uoči svoje krsne slave.

Novinara RTV Puls Bojana Antića napala je grupa Albanaca u selu Gornji Livoč kod Gnjilana kada se sa rodbinom vraćao sa porodične slave iz kuće svojih roditelja koji žive u tom selu.

Njega su pri povratku sa porodične slave napali Albanci, preprečili mu put automobilom, a potom njega i rodbinu zasuli kamenicama.

- Zatvoreni smo u roditeljskoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čekamo da dođe policija. Došle su mi sestre na slavu, imaju registracije iz Centralne Srbije, pa su nas prepoznali. Sve se ovo teško podnosi i nije prvi put da nas napadaju. Do sada sam ćutao i mislio da će proći - izjavio je Bojan Antić za "Radio Кim" i "Politiku".

On je dodao da mu je uskraćena sloboda kretanja i da je ponižen uoči svoje krsne slave.

- Psovali su nas i gađali kamenicama, ciglama. Sad smo tu kao neki zatvorenici i nemamo kud - rekao je on.

Na automobilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Bojan Antić je dugogodišnji novinar, urednik i autor brojnih dokumentarnih filmova i za svoj rad je više puta nagrađivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.