ALBANCI BESNI NA HARADINAJA: Ostavka je čista manipulacija i obmana građana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI BESNI NA HARADINAJA: Ostavka je čista manipulacija i obmana građana!

Ostavka premijera privremenih prištinskih institucija Ramusa Haradinaja je čista manipulacija i obmana građana, piše prištinski portal Periskopi. 

Podseća se, naime, da je Haradinaj ranije rekao da ostavku podnosi zbog poziva na saslušanje u Specijalnom sudu i da tamo ne želi da se pojavi kao premijer, već, kako je rekao, kao običan građanin i "kao časni albanski borac".

U pisanoj ostavci, koju je podneo ranije danas kosovskom parlamentu, Hardinaj je poručio da će nastaviti da obavlja funkciju premijera u ostavci do izbora nove vlade.

- To znači da Hardinaj u Hag, ipak, ide kao premijer, a ne kao pojedinac - ukazuje portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U HAG IPAK IDE KAO PREMIJER" Prištinski portal: Ostavka Haradinaja je čista MANIPULACIJA

Izvor: Blic, 22.Jul.2019

Ostavka premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja je čista manipulacija i obmana građana, piše prištinski portal "Periskopi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.