ALBANAC MOŽE POSTATI KLJUČNI SVEDOK U ODBRANI OLIVERA IVANOVIĆA: Zahvaljujući njemu, moja porodica je i danas živa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANAC MOŽE POSTATI KLJUČNI SVEDOK U ODBRANI OLIVERA IVANOVIĆA: Zahvaljujući njemu, moja porodica je i danas živa!

Rizikovao je svoju glavu za nas...

Nekadašnji kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice Agim Deva kazao je da je njegovu celu porodicu spasio Oliver Ivanović tokom ratnih dešavanja na Kosovu i Metohiji. On kaže da je Ivanović najzaslužniji što je njegova porodica danas živa.

– Oliver i bog su mi spasili celu porodicu. Sa dva automobila nas je prebacio do Novog Pazara. Rizikovao je svoju glavu za nas – kaže Deva koji je nekada bio direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srednje škole u Kosovskoj Mitrovici.

On kaže da je to isto rekao i na suđenju Oliveru Ivanoviću gde se pojavio kao njegov svedok.

- Pričam samo istinu a istina je da je Oliver dobar i častan čovek. Mnogo sam stariji od njega, bio mi je đak u školi. Nadam se da će sud umeti da donese pravu odluku u tom procesu – rekao je Deva kojem je Ivanović bio protivkandidat na lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici 2012. godine.

On kaže da su ga “neki Englezi” pitali koliko je novca dao Ivanoviću nakon što mu je spasio celu porodicu.”

– Rekao sam im da mu ni kafu nisam platio. Ko poznaje Ivanovića onda zna da on nije takav čovek i da ništa ne radi zbog novca – poručio je Deva.

Deva kaže da su mu Srbi, komšije iz severnog dela grada, gasili kuću koja mu je zapaljena.

– Kafu pijem samo sa ljudima u koje ne sumnjam i kojima verujem a sa Oliverom bi je sada popio – dodao je sagovornik.

Ovaj bivši političar kaže da je najbitnije raditi na dijalogu i pomirenju Srba i Albanaca. Bez pomirenja, kaže on, nema napretka.

– Evo ja se i sada nudim da radim na tom pomirenju ali ne kroz politiku. Imam mnogo prijatelja među Srbima, Albancima i Bošnjacima koji me podržavaju – rekao je Deva i dodao da Ivanovića poznaje decenijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UPOZORENJE! SPREMAJU NAPAD NA SRBIJU: Albanci u poslednjih 7 dana na KiM vrše NOĆNU OBUKU terorista

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 12:36

Alarmantna situacija..Već danima u nazad Albanci pozivaju na rat u Srbiji pričajući o pripajanju Kosova njihovoj zemlji i propagirajući ideju o nastanku “velike Albanije“. Da situacija nije ni malo naivna, već vrlo zabrinjavajuća govore informacije da je na teritoriji Kosova i Metohije, Makedonije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.