ALBANAC DIVLJAČKI NAPAO TURISTE: Žalili se na hranu, a onda je on skočio na njih i lomio sve pred sobom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANAC DIVLJAČKI NAPAO TURISTE: Žalili se na hranu, a onda je on skočio na njih i lomio sve pred sobom! (VIDEO)

U pokušaju da pobegnu, porodica je ušla u automobil sa svojim vodičem, a onda su postali svedoci još većeg divljanja Albanca

Vlasnik restorana u Albaniji uhapšen je zbog fizičkog napada na špansku porodicu i uništavanje njihovog automobila.

Kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu "Panorma" u mestu Himara na jugu Albanije, vlasnik restorana 51-godišnji Mihal Kokedima ih je fizički napao.

.

Naime, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skočio na haubu i krenuo da udara po šoferšajbni dok su prestravljeni ljudi posmatrali, a jedna osoba iz automobila počela da snima napad.

Albanac je kod sebe imao i neku vrstu hladnog oružja kojim je uspeo da razbije staklo.

Extreme road rage caught on camera in Albania, after an Albanian restaurant owner attacked a group of Spanish tourists. pic.twitter.com/kLMYzWkRVH

— Vincent Triest (@VincentTriest) August 17, 2019

Kokedima je uspeo da se drži na automobilu u pokretu oko šest minuta, sve dok nisu naišli na policijsko vozilo.

Kokedima je uhapšen zbog napada, a kasnije je špansku porodicu primio albanski ministar turizma i izvinio im se zbog pretrpljene traume.

Inače, Kokedima i njegova porodica su i ranije napadali turiste, a 2017. godine su lokalne vlasti suspendovale njegovu dozvolu za rad.

Međutim, to ga nije sprečilo da i dalje prima goste, a veliki broj njih se, kako pokazuju recenzije na sajtu "Tripadvajzor" žalio na uslugu, hranu i na ponašanje vlasnika.

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.