ALARMANTNO! UŽASNE PROGNOZE BIVŠEG PREDSEDNIKA: Putin sprema napad na Poljsku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:27

ALARMANTNO! UŽASNE PROGNOZE BIVŠEG PREDSEDNIKA: Putin sprema napad na Poljsku?!

Bivši predsednik Poljske Aleksandar Kvašnjevski upozorio je da svi Poljaci moraju da budu spremni za najgori scenario.

Kako je istakao, moraju da pudu spremni ako Putin odluči da i dalje sprovodi vojne aktivnosti u Ukrajini kao i pretnje drugim evropskim državama.

U intervjuu za poljski "Onet", Kvašnjevski je govorio i o mogućem povlačenju Amerike iz NATO-a ukoliko bi Donald Trump osvojio novi predsednički mandat.

- Ako se Putinovo ludilo nastavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moramo da budemo spremni. Moramo da živimo normalno, ali i da naučimo veštine za rat. Ovo je užasna prognoza i veoma mi je žao što moramo to da kažem, ali je to realnost - istakao je Kvašnjevski.

Srbija Danas/Klix.ba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.