ALARMANTNO UPOZORENJE RHMZ: Sprema se haos u naredna DVA sata - najugroženiji ovaj deo Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:59

ALARMANTNO UPOZORENJE RHMZ: Sprema se haos u naredna DVA sata - najugroženiji ovaj deo Srbije

Jučerašnji dan bio je najtopliji dan od početka godine, nakon čega je usledio prodor hladnog fronta sa jačom promenom vremena.

U naredna dva sata u južnoj Srbiji ponegde će biti kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom, poslednja je najava RHMZ.

Maksimalna temperatura dostigla je u petak u Somboru i Ćupriji 36°C. U Beogradu je bilo 35°C, a čak je i na najhladnijem Kopaoniku bilo 24°C, dok Sjenica i Zlatibor merili tropskih 31°C.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Potom je tokom noći hladni front nastavio put dalje prema ostalim predelima Srbije, ali je on prodrao bez kiše, samo uz osetniji pad temperature i uz skretanje jugoistočnog vetra na jak severozapadni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.