ALARMANTNO! SI IZDAO NAREĐENJE ZA NAPAD? Ovo nije viđeno od Drugog svetskog rata

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:15

ALARMANTNO! SI IZDAO NAREĐENJE ZA NAPAD? Ovo nije viđeno od Drugog svetskog rata

Alarmantni izveštaj američkog admirala.
Kina ubrzano jača svoju vojsku do nivoa koji nije viđen od Drugog svetskog rata, što znači da je na putu da bude spremna za invaziju na Tajvan do 2027. godine, rekao je admiral američke mornarice Džon Akilino, prenosi Forbs.
- Sve ukazuje da je na sastanku Naroodnooslobodilačke armije Kine (PLA) pod vođstvom predsednika Si Đinpinga bilo naređenje da vojska bude spremna za invaziju na Tajvan do 2027. godine - napisao je on u svedočenju Komitet za oružane snage američkog Kongresa.
- Štaviše, potezi PLA ukazuju na njihovu sposobnost da upotrebe silu, ako se izda takvo naređenje, da ispoštuju Sijev željeni vremenski okvir za ujedinjenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KINA SPREMA INVAZIJU ZA TRI GODINE! Si Đinping izdao naredbu vojsci: "Ovo što rade nije viđeno od Drugog svetskog rata"

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Kina ubrzano jača vojsku do nivoa kakav nije viđen od Drugog svetskog rata, što znači da je na dobrom putu da do 2027. godine bude spremna za invaziju na Tajvanu, izjavio je admiral američke mornarice Džon Akilino, piše Forbs.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.