AKTIVIRANI PLAĆENICI STRANIH AGENTURA Nastavak dijaloga označio POČETAK PRITISAKA na Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 15:06

"AKTIVIRANI PLAĆENICI STRANIH AGENTURA" Nastavak dijaloga označio POČETAK PRITISAKA na Vučića

Pojedinci do te mere ozlojađeni zbog gubitka vlasti da su spremni da idu i protiv državnih interesa

Srpska lista ocenila je danas da je nastavak dijaloga Beograda i Prištini označio početak neviđenih pritisaka stranih službi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pritisci se, kako se navodi, vide u gomili laži koje sinhronizovano u javnost puštaju "stipendisti Dragana Ðilasa i pojedinih inostranih centara moći".

- Razočarani što je na poslednjim izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihov poziv na bojkot aklamacijom odbačen od strane građana, aktivirali su se za račun stranih agentura kako bi u nastavku dijaloga izborili bolji položaj delegacije Prištine - navodi Srpska lista.

Dodaju da Slaviša Ristić godinama poručuje da će predsednik Vučić svakoga časa priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, ali je, umesto toga, predsednik sa svojim timom izdejstvovao dvadesetak povlačenja priznanja i sprečio članstvo Prištine u mnogim važnim međunarodnim organizacijama i instituucijama.

- Niko ne očekuje da se Slaviša Ristić izvini zbog ove i svih prošlih laži, jer on je operisan od poštenja i časti, ali Srbi na Kosovu i Metohiji su ti koji vide ko se dosledno bori za njihove interese, a ko im svakodnevno radi o glavi, i u skladu sa tim su potpuno politički marginalizovali i Ristića i sve ostale koji sa njim u horu viču ''izdaja'' - navodi Srpska lista.

Ocenjuju i da je tužno to što su neki pojedinci do te mere ozlojađeni zbog gubitka vlasti i privilegija da su spremni da idu i protiv državnih interesa i protiv sopstvenih sunarodnika i komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.