AKTERKA KRVAVOG PIRA U BORU POVRATNICA: Izašla iz zatvora, pa UBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKTERKA KRVAVOG PIRA U BORU POVRATNICA: Izašla iz zatvora, pa UBILA

Kako je uviđajem ustanovljeno, A. O. je na porodicu Turku ispalila ukupno osam hitaca

A. O. koja je u Boru, u noći između četvrtka i petka, oko dva sata, ubila Alenšu Turku (39), dva dana pre zločina je puštena iz zatvora, u kom je bila zbog krađe tri tone bronzanih odlivaka iz kruga Rudarsko-topioničarskog basena "Bor". Ova žena je, prema dosadašnjim nalazima istrage, 10. septembra uhvaćena sa D. Dž. i S. J. kada je kombijem, iz centralnog magacina RTB "Bor", pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ukrade oko tri tone bronzanih odlivaka, vrednih oko 2,5 miliona dinara.

Protiv A. O., koja je policiji odranije poznata po sličnim delima, policija je tada podnela prijavu zbog teške krađe, nakon čega je ona, sa svojim saučesnicima, sprovedena u Okružni zatvor u Zaječaru, odakle je puštena dva dana pre nego što će počiniti krvoproliće.

A. O. je sa kratežom u petak ujutro došla do stana u kome sa sestrom i roditeljima živi Isidora Turku (18), koja je do pre sedam meseci živela sa njenim sinom. Ona je tada, uz pretnju oružjem, tražila da se njena bivša snaha vrati, preteći da će ih sve pobiti.

- A. O. je razvalila ulazna vrata i ispalila nekoliko hitaca. Porodica Turku je, nekako, uspela da pobegne u spavaću sobu i da se zaključa unutra. A. O. je, međutim tada razbila prozor na spavaćoj sobi i zapalila zavesu, preteći da će ih žive spaliti - navodi se u prvim nalazima istrage.

U jednom trenutku, kroz prozor je iz krateža ispalila hitac kojim je ubila Isidorinu majku Alenšu. Nakon toga, otkriva sagovornik blizak istrazi, otišla je u policiju i sama se prijavila. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.