AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH POZOVITE POLICIJU: Stravičan snimak iz Novog Beograda... Žena pokušava da se odbrani od napadača, pada na pod, a onda on... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 23:51

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH POZOVITE POLICIJU: Stravičan snimak iz Novog Beograda... Žena pokušava da se odbrani od napadača, pada na pod, a onda on... (VIDEO)

Kamera je uhvatila neuspešan pokušaj pljačke.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se vidi kako je jedan džeparoš na krajnje brutalan način pljačka stariju ženu u ulazu jedne zgrade, kako se navodi, u jednom od blokova na Novom Beogradu.

Naime, kako se vidi na snimku sa nadzornih kamera, muškarac prvo prati ženu koja ulazi u zgradu, otima od nje kesu koji nosi, a potom je gura na pod. Pored nje pada i štap za šetanje, kojim žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušava da ga zaustavi.

Džeparoš pokušava da pobegne, ali žena koristi trenutak da ga spreči u njegovoj nameri, te se vraća po svoje stvari. Muškarac koristi to na podli način, gde dolazi do kratkog fizičkog obračuna, u kojem žena ponovo pada na pod ulaza, a džeparoš se daje u beg.

Trenutno nije poznato stanje napadnute žene, kao ni šta je manijak uspeo da ukrade.

ovi se desilo u susednom bloku

ukoliko neko prepozna napadača neka kontaktira policiju pic.twitter.com/kIECHgwLit

— Blok 22 Novi Beograd (@22_blok) January 24, 2024

Komentari ispod videa su osudili krađu, i pozvali policiju da reaguje.

"Ovo je užas!", "Klošar", "Često se pojavljuju džeparoši, naročito po kiši", samo su neki od komentara ispod videa.

Juče je takođe zabeležen jedan iskusan džeparoš u centru Beograda, gde je mladić iskoristio priliku i ukrao ženi novčanik iz torbe.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.