AKO VIDITE OVAKVU LINIJU NA NOKTU, HITNO IDITE KOD LEKARA! Žena sasvim slučajno otkrila da boluje od teške bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 16:19

AKO VIDITE OVAKVU LINIJU NA NOKTU, HITNO IDITE KOD LEKARA! Žena sasvim slučajno otkrila da boluje od teške bolesti

Članak u časopisu joj je spasao život

Žena koja je godinama neobični ignorisala trag na noktu otkrila je da ima smrtonosni rak.

Alana Sivers (36) koristila je crveni lak za nokte kako bi sakrila "neugodnu liniju", ali onda je na veb lokaciji časopisa primetila članak koji sugeriše da bi to mogao biti simptom neobičnog raka. Uspaničena Alana sutradan je otišla kod svog lekara i pokrenuto je ispitivanje po ubrzanoj proceduri.

- Ispostavilo se da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je spasilo život ono što sam smatrala neozbiljnom zabavom, čitajući članak u krevetu - priseća se Alana.

Posle biopsije, dijagnostikovan joj je melanom, a hirurzi su joj uklonili ceo nokat plus 5 mm kancerogenog tkiva.

- Zato što je to bila samo mala linija, nikad o tome nisam razmišljala. Uvek sam nosila crveni lak za nokte da ga prikrijem, jer mi je bilo neugodno zbog toga - dodaje ona.

Kada je Alana prvi put primetila članak na veb stranici časopisa, odmah je posumnjala na najgore.

- Poslala sam snimke ekrana svom partneru. Bila sam u apsolutnoj panici i rekla da mi nokat izgleda potpuno isto - govori Alana.

Medicinsko osoblje u bolnici Kraljice Aleksandre, u Portsmutu, reklo je Alani da joj treba hitno uklanjanje nokta, pre nego što se proširi u njen krvotok.

- Lekari su mi rekli da je sjajno što mi se nije proširio po ruci - kroz smeh kaže Alana.

Pored toga što je izgubila nokat, Alana je takođe imala potrebu za kožnim transplantatom sa ruke da pokrije ranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.