AKO STE JE VIDELI, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Traže je zbog SERIJE KRIVIČNIH DELA, mnoge je NASAMARILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO STE JE VIDELI, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Traže je zbog SERIJE KRIVIČNIH DELA, mnoge je NASAMARILA

Reč je o V. G. M. (50) koja je "vršljala" po mnogim mestima u Srbiji.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. G. M. (50) iz Vršca, zbog sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevare.

Sumnja se da je ona u dužem vremenskom periodu u Beogradu i drugim mestima u Srbiji krivična dela vršila tako što je od vlasnika iznajmljivala stanove kojima je davala samo kaparu, a potom izdavala te stanove putem oglasa, predstavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se kao vlasnica.

Policijski službenici uhapsili su V. G. M. na Zvezdari, nakon što je, kako se sumnja, pokušala da prevari građane da izda stan koji nije u njenom vlasništvu.

Osumnjičenoj je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Ako je i vas ojadila, javite se policiji.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenu sa fotografija obaveste policijske službenike Policijske stanice Zvezdara na brojeve telefona 011/28-10-007 ili 064/89-22-246.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.