Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 16:30

"AKO REŠE DA ME UBIJU..." Navaljin poslao snažnu poruku Rusima u slučaju da ga zadesi prevremena smrt (VIDEO)

Pre vremena se oprostio video snimkom.

Tviter kanal portala Nexta, sa sedištem u Varšavi, objavio je video snimak, tačnije, isečak iz dokumentarnog filma Navaljni Danijela Rora iz 2022. godine.

Na snimku se vidi Navaljin kako sedi u baru, sam, i daje apel Rusima šta da rade u slučaju da on umre.

#Navalny's appeal to Russians in case of his death

🎥 Excerpt from the movie "Navalny" by Daniel Rohr, 2022 pic.twitter.com/QET6hQ122V
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— NEXTA (@nexta_tv) February 16, 2024

- Slušajte, imam nešto vrlo očigledno da vam kažem. Ne smete da odustanete. Ako reše da me ubiju, to znači da smo izuzetno jaki. Treba da iskoristimo tu snagu, a ne da odustanemo. Da se setimo da smo velika sila koju ugnjetavaju loši momci. Mi ne shvatamo zapravo koliko smo jaki. Jedino što je neophodno za trijumf zla je da dobri ljudi ne rade ništa. Zato, ne mirujte - poručio je Navaljni.

Ruski opozicionar umro je danas u 48. godini u kaznenoj koloniji u polarnom Uralu, gde je služio zatvorsku kaznu od 30 godina.

(Tanjug)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.