AKO ME ČUJE, ŽELIM DA JOJ SE IZVINIM Majka devojčice koju je ZVERSKI usmrtio dečak-ubica progovorila o monstrumu: Kao da ju je brat ubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 17:33

"AKO ME ČUJE, ŽELIM DA JOJ SE IZVINIM" Majka devojčice koju je ZVERSKI usmrtio dečak-ubica progovorila o monstrumu: Kao da ju je brat ubio

Neutešni roditelji govorili o dečaku i njegovim roditeljima

U potresnom svedočenju majke devojčice koju je dečak ubica usmrtio u školskoj klupi svaka rečenica je teška "tone tuge".

Dečak ubica u krvavom piru u školi je smišljeno gađao decu u glavu, ne ostavljajući im šansu da prežive, a onda je zverski rešeteo njihova tela.

O tome su na suđenju dečaku i njegovim roditeljima zbog nanetog bola i patnje, progovorili i roditelji ubijene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stasite i prelepe devojčice koja se sa porodicom u Srbiju doselila dve godine ranije jer su želeli da žive među svojim narodom i u duhu naše tradicije.

Njenom ocu i majci najteže je palo što im je ćerka ubijena u njihovoj postojbini, gde su im koreni i gde su i nepoznate ljude doživljavali kao najbliži rod.

- Moja ćerka nije ubijena u diskoteci. Naša deca se nisu našla na pogrešnom mestu i stradala jer su se družili sa kriminalcima i drogiranima nego su život izgubila u školi. U Srbiji koju je ona najviše volela iako je rođena i odrasla u Francuskoj. I muž i ja smo rođeni u Francuskoj, ali su nam roditelji odavde. Radila sam u apoteci u Francuskoj i kada god bi došao neko iz Srbije ja sam njenu želela da pomognem jer osećam tu pripadnost. Zato ovo doživljavam kao da je nju BRAT ubio. A zašto? Tragamo za odgovorom i moramo ga naći. Zašto je ubio našu decu i Dragana - ispričala je ona u sredu svedočeći u parnici nje i njenog supruga kao francuskih državljana protiv roditelja dečaka ubice, Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i države.

Devojčicina neutešna majka je govorila vrlo staloženo i na odličnom srpskom jeziku iako je svojih 40 godina provela u Francuskoj gde je i rođena, ali je sa roditeljima uvek razgovarala na srpskom jeziku da bi kasnije i decu sa suprugom naučila koliko god je mogla da govore srpski.

- Mislim da nismo nigde pogrešili, ali sumnjam da smo pogrešili što smo se preselili u Srbiju. I sada ako me moja ćerka čuje želim da joj se izvinim što sam je u školu poslala tog jutra i možda što smo se vratili u Srbiju - rekla je ona lomeći ruke i zaplakavši gorko.

Ona je ipak smogla da otkrije šta je pored dvoje mlađe dece inspiriše da živi dalje. Stisnuvši usne i klimajući glavom je rekla:

- Verujem da će moja ćerka nastaviti da inspiriše iako je mrtva, i da žrtva tih života nije uzaludna.

Izvor: Srbija Danas/Republika/Adelarda Popović/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.