AKO KREĆETE NA PUT, PRIPREMITE JAKE ŽIVCE: Gužve na graničnim prelazima, na jednom se čeka 1000 MINUTA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:50

AKO KREĆETE NA PUT, PRIPREMITE JAKE ŽIVCE: Gužve na graničnim prelazima, na jednom se čeka 1000 MINUTA! (FOTO)

Na Gradini vozila na izlaz iz Srbije čekaju čak 1000 minuta

Najudarniji letnji vikend, smena koja se poklapa sa 1. avgustom, ove godine stvorila je gužvu kako nismo videli još od vremena pre korone. Gužve su velike i u Austriji, iz Slovenije stižu informacije da je kolona duga 60 kilometara, a hrvatski MUP je objavio neverovatan snimak kolone duge nekoliko kilometara na auto-putu ka Jadranskom moru.

Ništa bolja situacija nije ni na našim graničnim prelazima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na Preševu, na prelazu ka Severnoj Makedoniji, i poslednjem izlazu iz Srbije na putu ka Grčkoj, za izlaz iz Srbije čeka se oko 40 minuta, dok se na ulazak u Srbiju iz pravca Severne Makedonije čeka 120 minuta.

Na Gradini, na izlazu prema Bugarskoj čeka se neverovatnih 1000 minuta, a na ulazu iz Bugarske u Srbiju oko 30 minuta.

Na Horgošu se za izlaz iz Srbije čeka oko 120 minuta, a na ulazu oko 30 minuta.

U smeru iz Hrvatske, na Batrovcima, čeka se 120 minuta, dok se na izlaz iz Srbije prema Hrvatskoj na istom prelazu čeka 30 minuta.

Ako ste krenuli na put danas naoružajte se strpljenjem, ponosite dovoljno hrane i pića i vozite oprezno i držite rastojanje!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.