AKO GA VIDITE ODMAH JAVITE POLICIJI: Ovo je Nikola Radlovački, dečak nestao u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 09:54

AKO GA VIDITE ODMAH JAVITE POLICIJI: Ovo je Nikola Radlovački, dečak nestao u Beogradu

Obavestite najblužu policijsku stanicu

Ovako izgleda dečak Nikola Radlovački (16) koji je nestao u Beogradu. U slučaju da ga prepoznate i vidite, obavezno obavestite najbližu policijsku stanicu.

Šesnaestogodišnji dečak Nikola je 2008. godište, a u poruci koja je stigla dat je detaljan opis njegovog izgleda.

- Traži se Radlovački Nikola, 2008. godište. Visina 192 centimetra, mršav. Plava kosa, plave oči, nosi naočare za vid. Na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima teget jaknu, duks svetlo sive boje sa kapuljačom, crni donji deo trenerke i bele patike. Javiti na 192 - piše u poruci.

U trenutku nestanka, on je na sebi imao teget jaknu, sivi duks sa kapuljačom, crne trenerke i bele patike. Nosi naočare za vid.

Apelujemo na sve građane da obaveste policiju ako primete u svojoj blizini dečaka koji odgovara opisu.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.