AKCIJA VIHOR 3 NA SNAZI U BEOGRADU! Policija češlja grad u potrazi za pucačem sa Autokomande: ispalio četiri hica u suspendovanog policajca

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 10:40

AKCIJA "VIHOR 3" NA SNAZI U BEOGRADU! Policija "češlja" grad u potrazi za pucačem sa Autokomande: ispalio četiri hica u suspendovanog policajca

Pripadnici regularnih policijskih snaga ulažu maksimalne kapacitete i angažuju sve resurse da pronađu osumnjičenog

Beogradska policija traga za muškarcem koji je juče u restoranu kod Autokomande pokušao da ubije muškarca (26) inače, suspendovanog policajca.

Napadač je u žrtvu ispalio četiri hica. Bojan je primljen u bolnicu sa tri rane u stomaku i na ruci.

Nakon pucnjave policija je raspisala akciju "Vihor 3".

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoka, Bojan je u restoranu sedeo sa svoja dva druga. U jednom trenutku došao je napadač sa kojim se posvađao.

- Kamere su zabeležile da je muškarac sa fantomkom na glavi ušao u restoran. Prišao je mladiću i u njega ispalio četiri hica. Zatim, pešice pobegao ka stadionu Crvene zvezde. Policija traga za muškarcem starim 39 godina i visine oko 180 centimetara- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako saznajemo, policija je uzela nekoliko snimaka sa kamera i napadač je identifikovan.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.