AKCIJA ŠTA TRENIRAŠ: Sajam na Dunavu

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 06:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA ŠTA TRENIRAŠ: Sajam na Dunavu

Na otvaranju akcije u Hali sportova bili Peruničić, Šoštar, Batez i Pozderac

Uspela poseta.

U okviru akcije „Šta treniraš“ Sportski savez Srbije je obišao i Smederevo. Posle pet godina održan je sajam sporta i u gradu kraj Dunava, a predstavnike sportskih organizacija dočekala je Jasna Arunović, gradonačelnica Smedereva.

- Više od 12.000 dece se bavi sportom i akcija „Šta treniraš“ je za nas vrlo bitna. Važno je da se deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << orijentišu ka pojedinim sportovima, a na nama je da im predstavimo sportske klubove u našem gradu. Vaša imena i angažovanje su garant za uspeh i da vaše iskustvo prenesete deci - rekla je Jasna Arunović.

Otvaranju akcije „Šta treniraš“ u Hali sportova u Smederevu prisustvovali su Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, Vladimir Batez, v. d. generalnog sekretara u SSS, Jasminko Pozderac, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

AKCIJA ŠTA TRENIRAŠ: Sajam na Dunavu

Izvor: Dzungla.org, 29.Okt.2013

Na otvaranju akcije u Hali sportova bili Peruničić, Šoštar, Batez i Pozderac OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.